Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KeHO

KIHU on mukana KeHO:ssa eli Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymässä. KeHO on keskisuomalaisia sosiaali- ja terveysalan, liikunta- ja urheilualan toimijoita sekä hyvinvoinnin osaajia yhteen kokoava monialainen verkosto.

Tavoitteena on, että Keski-Suomessa toimii kansainvälisesti kilpailukykyinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen, sosiaalisen hyvinvoinnin, liikunnan, urheilun ja kuntoutuksen osaamis- ja yrityskeskittymä. KeHO on uusi verkosto, joka luo yhteistyömahdollisuuksia, jakaa tietoa ja yhdistää eri toimijoita terveyden ja hyvinvoinnin saralla.

Verkostoon on sitoutunut 16 toimijaa ja yhteensä noin 70 asiantuntijaa. KeHO:ssa mukana ovat: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän Hippoksen kehitys Oy, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän Urheiluakatemia, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Liikunta ry, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Keski-Suomen Yrittäjät ry, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES ja Metsähallitus.

KIHUn on luonnollista olla mukana osaamiskeskittymässä, jollaista ei Suomessa ole aikaisemmin nähty. Uskomme, että yhdistämällä laaja-alaisesti hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun osaamista voimme saada luotua jotain täysin uutta näille aloille. Lisäksi yhteistyö tukee eri tavoin KIHUn perustehtävän toteuttamista eli suomalaisen huippu-urheilun menestyksen edistämistä ja huippu-urheilun osaamisen kasvattamista.

Yhteystiedot

Projektipäällikkö Janne Laitinen, p. 0400 976751

Viestintä- ja projektikoordinaattori Helmi Jukkala, p. 014 269 1560

www.kehofinland.fi

Viestintäpäällikkö Riku Valleala, KIHU, p. 050 328 1174